Sök efter recept

Tosca-omenapaistos

Portioner
Ohje
  • 4 hapahkoa omenaa
  • 50 g margariinia
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 1.5 rkl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl maitoa
  • 50 g rouhittuja manteleita tai mantelilastuja
  • Halkaise omenat, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.
  • Levitä omenalohkot laakeahkoon, voideltuun uunivuokaan.
  • Sulata kattilassa margariini tai käytä pullomargariinia. Lisää joukkoon fariinisokeri, vehnäjauhot ja maito. Anna seoksen kiehahtaa.
  • Sekoita joukkoon mantelirouhe tai mantelilastut. Kaada seos vuokaan omenalohkojen päälle.
  • Kypsennä paistosta 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 25 – 30 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi ennen tarjoilua.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset