Sök efter recept

Tomaattiketsuppi

Portioner
Ohje
  • 1 kg kypsiä tomaatteja
  • 2 sipulia
  • 2 punaista paprikaa
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 1.5 dl viinietikkaa
  • 1.5 tl suolaa
  • 0.5 tl neilikkaa
  • 0.5 tl kardemummaa
  • Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja kuori. Paloittele sipulit ja paprikat.
  • Sekoita kattilassa fariinisokeri, viinietikka ja suola. Kuumenna ja lisää kasvikset. Keitä noin tunti.
  • Soseuta seos sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Mausta neilikalla ja kardemummalla.
  • Kaada ketsuppi hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja siirrä jääkaappiin.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Säilöntäohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät