Tillipesto
Portioner
Ohje
- 1 nippu(a) tilliä
- 0.5 nippu(a) persiljaa
- 0.5 dl parmesanjuustoraastetta
- 3 valkosipulinkynttä
- 0.5 dl pinjansiemeniä (auringonkukansiemeniä)
- 0.5 dl öljyä
- suolaa
- Hienonna tilli, persilja, parmesaanijuustoraaste, valkosipulit ja pinjansiemenet tehosekoittimessa. Lisä öljyä nauhana, kunnes saat sopivan paksuista pestotahnaa.
- Mausta suolalla.
Vinkki:
Lisää varhaisperunoiden joukkoon tillipestoa ja pöyrittele perunoita kunnes ne peittyvät kauttaaltaan tillipestolla, tai tarjoa tillipesto erikseen keitettyjen varhaisperunoiden kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat, Yrtit, idut ja versot, pinaatti