Sök efter recept

Tillipesto

Portioner
Ohje
  • 1 nippu(a) tilliä
  • 0.5 nippu(a) persiljaa
  • 0.5 dl parmesanjuustoraastetta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 0.5 dl pinjansiemeniä (auringonkukansiemeniä)
  • 0.5 dl öljyä
  • suolaa
  • Hienonna tilli, persilja, parmesaanijuustoraaste, valkosipulit ja pinjansiemenet tehosekoittimessa. Lisä öljyä nauhana, kunnes saat sopivan paksuista pestotahnaa.
  • Mausta suolalla.

Vinkki:
Lisää varhaisperunoiden joukkoon tillipestoa ja pöyrittele perunoita kunnes ne peittyvät kauttaaltaan tillipestolla, tai tarjoa tillipesto erikseen keitettyjen varhaisperunoiden kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salsat, tahnat ja vastaavat, Yrtit, idut ja versot, pinaatti