Sök efter recept

Täytetyt kesäkurpitsat

Portioner
Ohje
  • 2 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl sipuli
  • öljyä
  • 1 kpl lehtisellerin varsi
  • 3 kpl tomaattia
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 0.5 tl suolaa
  • tuoretta basilikaa
  • mustapippuria
  • 3 dl juustoraastetta
  • Halkaise kesäkurpitsat ja koverra sisus lusikkaa apuna käyttäen.
  • Hienonna sipuli ja kuullota tilkassa öljyä. Hienonna lehtisellerin varsi, tomaatti ja kesäkurpitsan sisus ja lisää sipulin joukkoon.
  • Mausta seos ja täytä kesäkurpitsat. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuorruta uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vinkki:
Voit käyttää täytteeksi myös:

  • sienikastiketta
  • mureketaikinaa
  • broileri- tai lihasuikaleita kasviksilla höystettyinä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät