Täytetyt kesäkurpitsat
Portioner
Ohje
- 2 kpl kesäkurpitsaa
- 1 kpl sipuli
- öljyä
- 1 kpl lehtisellerin varsi
- 3 kpl tomaattia
- 1 kpl valkosipulinkynsi
- 0.5 tl suolaa
- tuoretta basilikaa
- mustapippuria
- 3 dl juustoraastetta
- Halkaise kesäkurpitsat ja koverra sisus lusikkaa apuna käyttäen.
- Hienonna sipuli ja kuullota tilkassa öljyä. Hienonna lehtisellerin varsi, tomaatti ja kesäkurpitsan sisus ja lisää sipulin joukkoon.
- Mausta seos ja täytä kesäkurpitsat. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuorruta uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Vinkki:
Voit käyttää täytteeksi myös:
- sienikastiketta
- mureketaikinaa
- broileri- tai lihasuikaleita kasviksilla höystettyinä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät