Sök efter recept

Sienikrepit

Portioner
Ohje
  • 1.5 kg riisi-kauraseos
  • 2.5 kg vesi
  • 0.034 kg kasvisliemijauhe
  • 0.2 kg öljy
  • 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 1 kg herkkusieni, viipale, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 1.5 kg tuorejuusto, ruohosipuli, 13 %
  • 0.015 kg sienijauhe
  • 0.03 kg suola
  • 0.005 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.005 kg timjami, kuivattu
  • 5 kg ohukaiset, isot
  • 1 kg juusto, raaste, 15 %

Keitä riisi höyryssä kasvisliemijauheella maustetussa vedessä.

Freesaa kasvikset ja sienet öljyssä.
Lisää keitetty riisi joukkoon.

Lisää tuorejuusto hieman jäähtyneeseen seokseen ja mausta. Myös kirveliä ja meiramia voi käyttää.

Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle.
(100 g täytettä / ohukainen,
24 ohukaista / 1/1-65 GN-vuoka.)
Ripottele juustoraaste pinnalle.
Gratinoi 180 asteessa n. 15 minuuttia.

Ohukaisten kanssa voi tarjota raikasta salaattia ja kermaviilikastiketta.

Luokka:

Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sienet, Sipulit, Vihanneshedelmät