Sök efter recept

Sharonvaahto

Portioner
Ohje
  • 4 sharonhedelmää
  • 2 vispikermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 0.5 sitruunan mehu
  • 2 liivatelehteä
  • Pane liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
  • Leikkaa kypsät sharonhedelmät paloiksi ja soseuta sauvasekoittimella.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
  • Yhdistä sharonsoseeseen kermavaahto käännellen.
  • Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun. Lisää liivatelehti-mehuseos vaahtoon varovasti sekoittaen.
  • Anna vaahdon jäähtyä kylmässä vähintään 3 tuntia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet