Sharonvaahto
Portioner
Ohje
- 4 sharonhedelmää
- 2 vispikermaa
- 1 rkl sokeria
- 0.5 sitruunan mehu
- 2 liivatelehteä
- Pane liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
- Leikkaa kypsät sharonhedelmät paloiksi ja soseuta sauvasekoittimella.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
- Yhdistä sharonsoseeseen kermavaahto käännellen.
- Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun. Lisää liivatelehti-mehuseos vaahtoon varovasti sekoittaen.
- Anna vaahdon jäähtyä kylmässä vähintään 3 tuntia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet