Samettinen omenayllätys
Portioner
Ohje
- 4 kpl omenaa
- 1 rkl margariinia
- 1 rkl hunajaa
- 2 rkl tuoretta, hienonnettua minttua
- 2 dl vaniljajogurttia
- 1 tl jauhettua kanelia
- Pese ja halkaise omenat, poista siemenkodat. Leikkaa puolikkaat lohkoiksi tai viipaleiksi.
- Kuumenna margariini ja hunaja paistinpannussa ja pane lohkot pannuun. Lisää tuoretta minttua. Kypsennä keskilämmöllä 3 – 5 minuuttia silloin tällöin käännellen.
- Tarjoa omenalohkot kanelilla maustetun vaniljajogurtin kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Välipalat, pienet syötävät