Sök efter recept

Samettinen omenayllätys

Samettinen omenayllätys
Portioner
Ohje
  • 4 kpl omenaa
  • 1 rkl margariinia
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl tuoretta, hienonnettua minttua
Tarjoiluun
  • 2 dl vaniljajogurttia
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • Pese ja halkaise omenat, poista siemenkodat. Leikkaa puolikkaat lohkoiksi tai viipaleiksi.
  • Kuumenna margariini ja hunaja paistinpannussa ja pane lohkot pannuun. Lisää tuoretta minttua. Kypsennä keskilämmöllä 3 – 5 minuuttia silloin tällöin käännellen.
  • Tarjoa omenalohkot kanelilla maustetun vaniljajogurtin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Välipalat, pienet syötävät