Sök efter recept

Raparpericappucino

Portioner
Ohje
  • 1 kg raparperia
  • 300 g sokeria
  • 2 kpl vihreää kardemummaa
  • 4 dl vettä
Lisäksi
  • päälle vaniljakermavaahtoa ja tummaa suklaata
  • Pese, kuori ja paloittele raparperit. Sekoita kattilassa raparperipaloihin sokeri. Lisää vesi ja kuumenna hitaasti. Anna hautua hiljalleen. HUOM. älä kiehuta.
  • Kuori kaardemummat ja hienonna kaardemumman siemenet huhmarella. Lisää murskattu kaardemumma.
  • Keitä raparperi kypsäksi ja siivilöi keitto. Jäähdytä.
  • Kaada jäähtynyt keitto kahvi- tai cappucinokuppeihin ja lisää pinnalle löysää vanilijakermavaahtoa lusikalla. Raasta päälle tummaa suklaata.

Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Raparperi, parsa, yms, Välipalat, pienet syötävät