Raikkaat juusto-vihannesleivät
Portioner
Ohje
- 270 g tofua
- 1 rkl hienonnettua rosmariinia
- 2 rkl rypsiöljyä
- suolaa
- pippuria
- 0.5 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
- 100 g kevyttä yrttituorejuustoa
- 6 kpl ruispaahtoleipäviipaletta
- 4 kpl viipaloitua tomaattia
- 0.5 kpl viipaloitu kurkku
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- pieniä salaatinlehtiä
- Leikkaa tofu viipaleiksi. Sekoita rosmariini öljytilkkaan ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Valele yrttiöljy tofun päälle.
- Sivele leiville tuorejuustoa ja ripottele päälle paahdettuja auringonkukansiemeniä.
- Asettele leiville limittäin tofu-, tomaatti- ja kurkkuviipaleita.
- Ripottele päälle ruohosipulisilppua ja asettele runsaasti pieniä salaatinlehtiä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät