Sök efter recept

Punasipuli-hunajapikkelssi

Portioner
Ohje
  • 4 punasipulia
  • 1 ruukku(a) ruohosipulia
Marinadiin
  • 2 dl vettä
  • 0.75 dl omenaviinietikkaa
  • 0.5 dl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
  • 0.5 tl sinapinsiemeniä
  • 2 laakerinlehteä
  • Leikkaa kuoritut punasipulit lohkoiksi. Mittaa liemiaineet kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää punasipulilohkot ja kiehauta. Jäähdytä.
  • Siirrä ainekset lasipurkkiin tai kulhoon kerroksittain ruohosipulin kanssa. Peitä kannella tai kelmulla. Anna maustua jääkaapissa muutamia päiviä.
  • Tarjoa pikkelssi liharuokien kanssa tai käytä salaateissa tai esimerkiksi paahtopaistivoileivillä.

Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kylmät lisäkeruoat, Säilöntäohjeet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti