Punakaalihauduke
Portioner
Ohje
- 6 kg punakaali, suikale (4 mm), tuore
- 2 kg palsternakka, suikale (4,5 mm), tuore
- 0.2 kg rypsiöljy
- 0.04 kg mineraalisuola
- 2 kg omena, kuutio, pakaste
- 0.005 kg rosmariini, kuivattu
- 0.4 kg hunaja, juokseva
- 0.04 kg mineraalisuola
- 0.1 kg persilja, pilkottu, tuore
Suikaloi punakaali 4 mm:n terällä.
Suikaloi palsternakka 4,5 mm:n terällä.
Lisää pataan öljy, punakaali, palsternakka ja mineraalisuola. Hauduta aineksia padassa n. 40 minuuttia.
Lisää pataan omenakuutiot ja rosmariini, hauduta n. 10 minuuttia.
Lisää hunaja ja mausta tarvittaessa mineraalisuolalla.
Tarjolle vietäessä ripottele persiljasilppua pinnalle.
Vinkki: Sopii liha-, riista- ja makkararuokien lisäkkeeksi.
Luokka:
Hedelmät, Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat