Sök efter recept

Portobellopihvejä ja punasipulihilloketta

Portioner
Ohje
  • 4 kpl portobellosientä (isoja herkkusieniä)
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 2 rkl öljyä
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Lisäksi
  • 2 kpl isoa punasipulia
  • 1 dl balsamietikkaa
  • 0.75 dl fariini- tai vaaleaa muscovadosokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
  • Irrota sienistä jalat ja nosta lakit uunipellille. Voitele sienet sitruunamehun ja öljyn seoksella ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.
  • Kuori ja hienonna punasipulit. Pane kaikki hillokkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuutin ajan, kunnes neste on haihtunut.
  • Jaa hilloke sienien päälle ja kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes sienet ovat lämmenneet.
  • Koristele tuoreella timjamilla ja tarjoa iltapalana leivän kanssa tai liharuona lisäkkeenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lämpimät lisäkeruoat, Sienet, Sipulit, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet