Sök efter recept

Patonkieväs

Portioner
Ohje
  • 0.25 kg moniviljapatonki, raakapakaste
  • 0.15 kg porkkana, raaste, tuore
  • 0.05 kg tuorejuusto, maustamaton, kevyt, 13 %
  • 0.05 kg ananas, murska, säilyke
  • 0.03 kg kananmunamassa
  • 0.002 kg curryjauhe
  • 0.001 kg kananmuna, voiteluun
  • 0.001 kg unikonsiemen, koristeluun

Leikkaa paistamaton patonki pitkittäin taskuksi.

Sekoita täyteaineet ja täytä patongin tasku. Paina patonki tiukasti kiinni.

Voitele patongin pinta kananmunalla ja koristele siemenillä.
Paista patonki pakkauksen paisto-ohjeen mukaan kypsäksi.
Leikkaa jäähtynyt patonki annospaloiksi ja tarjoa lisäksi esimerkiksi juures- tai kurkkutikkuja.

Luokka:

Hedelmät, Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Välipalat ja pienet syötävät