Patonkieväs
Portioner
Ohje
- 0.25 kg moniviljapatonki, raakapakaste
- 0.15 kg porkkana, raaste, tuore
- 0.05 kg tuorejuusto, maustamaton, kevyt, 13 %
- 0.05 kg ananas, murska, säilyke
- 0.03 kg kananmunamassa
- 0.002 kg curryjauhe
- 0.001 kg kananmuna, voiteluun
- 0.001 kg unikonsiemen, koristeluun
Leikkaa paistamaton patonki pitkittäin taskuksi.
Sekoita täyteaineet ja täytä patongin tasku. Paina patonki tiukasti kiinni.
Voitele patongin pinta kananmunalla ja koristele siemenillä.
Paista patonki pakkauksen paisto-ohjeen mukaan kypsäksi.
Leikkaa jäähtynyt patonki annospaloiksi ja tarjoa lisäksi esimerkiksi juures- tai kurkkutikkuja.
Luokka:
Hedelmät, Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Välipalat ja pienet syötävät