Sök efter recept

Parsakaali-fetaherkku

Portioner
Ohje
  • 3.6 kg ruisperunataikina
  • 6 kg parsakaali, kukinto, pakaste
  • 0.75 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
  • 0.75 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.125 kg kapris
  • 1.25 kg kananmunamassa
  • 5 kg maito, rasvaton
  • 0.05 kg sinappi
  • 0.068 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.025 kg valkosipulinen yrttimauste, suolaton
  • 1 kg juustoraaste, 15 %

Levitä taikinat GN-vuokiin.
Esipaista pohja 175 asteessa 15 minuuttia.

Höyrytä parsakaalia 3 minuuttia. Levitä parsakaali, salaattijuusto ja kapris paistetulle pohjalle.

Sekoita munamaito ja mausta. Kaada piirakan päälle.

Levitä juustoraaste pinnalle. Paista 160 asteessa 30 minuuttia.

Vinkki: Ohjeella voi tehdä myös helpon lisäkkeen jättämällä pohjataikinan pois. 

Luokka:

Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Sipulit, Välipalat ja pienet syötävät