Parsakaali-fetaherkku
Portioner
Ohje
- 3.6 kg ruisperunataikina
- 6 kg parsakaali, kukinto, pakaste
- 0.75 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
- 0.75 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 0.125 kg kapris
- 1.25 kg kananmunamassa
- 5 kg maito, rasvaton
- 0.05 kg sinappi
- 0.068 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.025 kg valkosipulinen yrttimauste, suolaton
- 1 kg juustoraaste, 15 %
Levitä taikinat GN-vuokiin.
Esipaista pohja 175 asteessa 15 minuuttia.
Höyrytä parsakaalia 3 minuuttia. Levitä parsakaali, salaattijuusto ja kapris paistetulle pohjalle.
Sekoita munamaito ja mausta. Kaada piirakan päälle.
Levitä juustoraaste pinnalle. Paista 160 asteessa 30 minuuttia.
Vinkki: Ohjeella voi tehdä myös helpon lisäkkeen jättämällä pohjataikinan pois.
Luokka:
Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Sipulit, Välipalat ja pienet syötävät