Paprikasilli
Portioner
Ohje
- 2 kpl paprikaa
- 1 kpl sipuli
- 0.5 dl tuoretta, hienonnettua persiljaa tai korianteria
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 dl tomaattimehua
- 0.5 dl sokeria
- 0.5 dl punaviinietikkaa
- 1 kpl laakerinlehti
- 4 kpl korianterinsiemeniä
- 2 kpl matjessillifileetä
- Puolita huuhdotut paprikat, poista siemenet ja kannat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Sekoita kaikki muut ainekset paitsi silli.
- Leikkaa huuhdotuista ja kuivatuista sillifileistä vinoviipaleita. Lado sillipalat kauniisti sopivaan tarjoiluastiaan, esim. laakealle, reunalliselle lautaselle.
- Levitä paprikaseos päälle ja siirrä paprikasilli foliolla peitettynä jääkaappiin pariksi päiväksi.
- Tarjoa perunoiden ja tuoreiden vihannesten kanssa alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi leivän kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Kala ja äyriäiset, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät