Sök efter recept

Paprikasilli

Portioner
Ohje
  • 2 kpl paprikaa
  • 1 kpl sipuli
  • 0.5 dl tuoretta, hienonnettua persiljaa tai korianteria
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl tomaattimehua
  • 0.5 dl sokeria
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 kpl laakerinlehti
  • 4 kpl korianterinsiemeniä
  • 2 kpl matjessillifileetä
  • Puolita huuhdotut paprikat, poista siemenet ja kannat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Sekoita kaikki muut ainekset paitsi silli.
  • Leikkaa huuhdotuista ja kuivatuista sillifileistä vinoviipaleita. Lado sillipalat kauniisti sopivaan tarjoiluastiaan, esim. laakealle, reunalliselle lautaselle.
  • Levitä paprikaseos päälle ja siirrä paprikasilli foliolla peitettynä jääkaappiin pariksi päiväksi.
  • Tarjoa perunoiden ja tuoreiden vihannesten kanssa alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi leivän kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät