Sök efter recept

Paistettua tankoparsaa

Portioner
Ohje
  • 500 g tuoretta, vihreää parsaa
  • pieni pala tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl öljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 dl paahdettuja mantelilastuja
  • raastettua sitruunan kuorta
  • Leikkaa parsat noin 4 cm:n pituisiksi paloiksi.
  • Kuori ja hienonna tai raasta inkivääriä parin teelusikallisen verran.
  • Kuumenna öljy paistin- tai vokkipannulla. Lisää parsa pannulle ja paista koko ajan sekoittaen 4 – 5 minuuttia.
  • Lisää inkivääri ja mausta suolalla. Ripottele päälle paahdetut mantelilastut ja raastettua sitruunankuorta.
  • Tarjoa leivän kanssa tai kala- tai liharuoan lisäkkeenä. Jos käytät valkoista parsaa, kuori se ja kiehauta 3 – 4 minuuttia ennen paistamista.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lämpimät lisäkeruoat, Raparperi, parsa, yms, Vegetaariset ohjeet