Sök efter recept

Paahdetut punajuurilohkot

Paahdetut punajuurilohkot
Portioner
Ohje
  • 6 isoa punajuurta
  • suolaa, mustapippuria
  • 2 rkl tuoretta, hienonnettua timjamia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • Kuori ja lohko punajuuret ja valkosipulinkynnet. Siirrä lohkot uunivuokaan.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Lisää öljyä ja sekoita ainekset hyvin keskenään.
  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 – 40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä kasvislisäkkeenä liha-, kala- tai kasvisruokien kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lämpimät lisäkeruoat, Vegetaariset ohjeet