Sök efter recept

Omenakiisseli

Portioner
Ohje
  • 6 kpl hapahkoa omenaa
  • 5 dl vettä
  • 0.75 dl sokeria
  • 1 pala(a) kanelitankoa
  • 2.5 rkl perunajauhoja
  • Kiehauta vesi, sokeri ja kanelitanko. Lisää kuoritut, paloitellut omenat ja keitä ne pehmeiksi. Ota kanelitanko pois ja sekoita niin, että omenoiden rakenne rikkoutuu.
  • Siirrä kattila pois liedeltä. Sekoita perunajauho pieneen tilkkaan kylmää vettä. Kaada suurus liemeen tasaisena nauhana koko ajan rauhallisesti lusikalla sekoittaen.
  • Kiehauta kiisseli ja nosta kattila poisliedeltä. Tarjoa jäähdytettynä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet