Sök efter recept

Nuudelikeitto

Portioner
Ohje
  • 0.1 kg rypsiöljy
  • 0.02 kg paprikajauhe
  • 0.015 kg inkivääri, jauhe
  • 0.5 kg siitakesieni, tuore
  • 10 kg vesi
  • 5.5 kg juuressuikalesekoitus (porkkana, selleri, purjo, palsternakka), pakaste
  • 0.15 kg soijakastike
  • 0.127 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
  • 0.01 kg sienijauhe
  • 0.005 kg rakuuna, kuivattu
  • 0.025 kg suola
  • 0.5 kg nuudeli, vehnä
  • 1.5 kg vesi

Kuumenna öljy ja lisää mausteet ja sienet.

Lisää vesi ja juuressuikaleet.
Mausta keitto.

Lisää pilkotut nuudelit ja vesi viimeisenä. Nuudelien tilalla voi käyttää myös ruismakaronia.
Keiton kanssa voi tarjota juustoraastetta ja leipäkuutioita.

Luokka:

Juurekset, Keitot, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sienet