Napostelutomaatit
Portioner
Ohje
- 12 kpl luumu- tai cocktailtomaattia
- (yrtti)suolaa
- 1.5 rkl korppujauhoja
- 1.5 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 rkl öljyä
- Halkaise tomaatit ja ripottele halkaistulle pinnalle (yrtti)suolaa. Hienonna valkosipulinkynsi.
- Sekoita korppujauho, persilja, valkosipuli ja öljy keskenään jajaa seos tomaatinpuolikkaille.
- Gratinoi tomaatinpuolikkaita 175-asteisessa uunissa 5 – 10 minuutissa.
- Tarjoa tomaatit haaleina.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lämpimät lisäkeruoat, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät