Sök efter recept

Napostelutomaatit

Napostelutomaatit
Portioner
Ohje
  • 12 kpl luumu- tai cocktailtomaattia
  • (yrtti)suolaa
  • 1.5 rkl korppujauhoja
  • 1.5 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • Halkaise tomaatit ja ripottele halkaistulle pinnalle (yrtti)suolaa. Hienonna valkosipulinkynsi.
  • Sekoita korppujauho, persilja, valkosipuli ja öljy keskenään jajaa seos tomaatinpuolikkaille.
  • Gratinoi tomaatinpuolikkaita 175-asteisessa uunissa 5 – 10 minuutissa.
  • Tarjoa tomaatit haaleina.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lämpimät lisäkeruoat, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät