Sök efter recept

Mustaviinimarjaserbetti

Portioner
Ohje
  • 4 dl mustaviinimarjoja
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 2.5 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta
  • 1 dl mustaviinimarjoja ja ripaus sokeria koristeeksi
  • Lisää peratuille viinimarjoille sokeri ja vaniljasokeri ja soseuta marjat sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  • Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se marjasoseeseen varovasti käännellen. Pakasta seos.
  • Ota marjaserbetti huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoamista. Pyöritä palloiksi jäätelökauhalla tai nostele kahden ruokalusikan avulla jälkiruokamaljoihin. Kasta jäätelökauha tai lusikat ensin kuumaan veteen.
  • Koristele annokset mustaviinimarjoilla ja ripauta päälle sokeria.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat