Mustaviinimarjaserbetti
Portioner
Ohje
- 4 dl mustaviinimarjoja
- 1 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 2.5 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta
- 1 dl mustaviinimarjoja ja ripaus sokeria koristeeksi
- Lisää peratuille viinimarjoille sokeri ja vaniljasokeri ja soseuta marjat sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
- Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se marjasoseeseen varovasti käännellen. Pakasta seos.
- Ota marjaserbetti huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoamista. Pyöritä palloiksi jäätelökauhalla tai nostele kahden ruokalusikan avulla jälkiruokamaljoihin. Kasta jäätelökauha tai lusikat ensin kuumaan veteen.
- Koristele annokset mustaviinimarjoilla ja ripauta päälle sokeria.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: