Sök efter recept

Meloni-vadelmajuoma

Portioner
Ohje
  • 0.5 dl vadelmia
  • 500 g jääkaappikylmää vesimelonia
  • 2 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
  • jääpaloja tai -murskaa
  • 4 dl sitruunalimonaadia tai sitruunalla maustettua kivennäisvettä
  • Puserra vadelmat siivilän läpi soseeksi kannuun tai korkealaitaiseen kulhoon.
  • Leikkaa melonin hedelmäliha irti kuoresta, poista siemenet ja paloittele meloni pieneksi.
  • Lisää melonipalat vadelmasoseen joukkoon ja soseuta sauvasekoittimella.
  • Makeuta hunajalla tai vaalealla siirapilla.
  • Jaa juoma neljään korkeaan lasiin juuri ennen tarjoilua ja lisää runsaasti jääpaloja tai -murskaa.
  • Täytä lasit limonadilla tai kivennäisvedellä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juomat, Marjat, Vegetaariset ohjeet