Meloni-vadelmajuoma
Portioner
Ohje
- 0.5 dl vadelmia
- 500 g jääkaappikylmää vesimelonia
- 2 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
- jääpaloja tai -murskaa
- 4 dl sitruunalimonaadia tai sitruunalla maustettua kivennäisvettä
- Puserra vadelmat siivilän läpi soseeksi kannuun tai korkealaitaiseen kulhoon.
- Leikkaa melonin hedelmäliha irti kuoresta, poista siemenet ja paloittele meloni pieneksi.
- Lisää melonipalat vadelmasoseen joukkoon ja soseuta sauvasekoittimella.
- Makeuta hunajalla tai vaalealla siirapilla.
- Jaa juoma neljään korkeaan lasiin juuri ennen tarjoilua ja lisää runsaasti jääpaloja tai -murskaa.
- Täytä lasit limonadilla tai kivennäisvedellä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: