Mehevä punakaali-sipulisalaatti
Portioner
Ohje
- 500 g punakaalia
- 0.5 dl öljyä
- 3 punasipulia
- 0.5 dl seesaminsiemeniä
- 0.5 dl hunaja-omenaviinietikkaa
- 0.5 dl fariinisokeria
- 2 tl sinappia
- 1 tl sitruunapippuria
- suolaa
- Suikaloi punakaali. Kuumenna öljy padassa ja anna punakaalin kuumentua muutaman minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Kaalin ei tarvitse kypsyä vaan ainoastaan kuumentua. Ota pata pois liedeltä. Lisää kuuman kaalin joukkoon ohuiksi suikaleiksi leikatut punasipulit, seesaminsiemenet sekä muut salaatin aineet.
- Anna salaatin maustua ja jäähtyä kannen alla.
- Siirrä salaatti tarjoiluastiaan ja tarjoa kylmänä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Kaalit, Kylmät lisäkeruoat, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet