Marjakimara ja mustaherukkakastike
Portioner
Ohje
- 1.5 dl vadelmia
- 1.5 dl (pensas)mustikoita
- 1.5 dl punaherukoita
- 2 dl mustaherukoita
- 2 rkl vettä
- sokeria tai makeutusainetta maun mukaan
- Kastiketta varten kuumenna mustaherukat kattilassa pienessä vesimäärässä kiehumispisteeseen ja anna sitten hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
- Painele pehmenneet marjat rikki lusikalla. Mausta mustaherukkakastike maun mukaan sokerilla tai makeutusaineella.
- Annostele vadelmat, mustikat ja punaherukat jälkiruokamaljoihin. Tarjoile jäähtyneen mustaherukkakastikkeen kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Jälkiruoat, makeiset, Marjat, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet