Sök efter recept

Marjakimara ja mustaherukkakastike

Portioner
Ohje
  • 1.5 dl vadelmia
  • 1.5 dl (pensas)mustikoita
  • 1.5 dl punaherukoita
Kastike
  • 2 dl mustaherukoita
  • 2 rkl vettä
  • sokeria tai makeutusainetta maun mukaan
  • Kastiketta varten kuumenna mustaherukat kattilassa pienessä vesimäärässä kiehumispisteeseen ja anna sitten hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
  • Painele pehmenneet marjat rikki lusikalla. Mausta mustaherukkakastike maun mukaan sokerilla tai makeutusaineella.
  • Annostele vadelmat, mustikat ja punaherukat jälkiruokamaljoihin. Tarjoile jäähtyneen mustaherukkakastikkeen kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Marjat, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet