Sök efter recept

Marinoitu parsakaali

Marinoitu parsakaali
Portioner
Ohje
  • 500 g parsakaalia
  • vettä
  • suolaa
Marinadiin
  • 4 rkl öljyä
  • 4 tl balsamietikkaa
  • 4 tl vettä
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 pieni salottisipuli hienonnettuna
  • 2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Sekoita marinadin ainekset. Pilko parsakaali samankokoisiksi paloiksi. Keitä parsakaalia miedosti suolatussa vedessä 3 – 4 minuuttia. Jätä parsakaali vähän kovaksi.
  • Nosta parsakaalit reikäkauhalla tarjoiluastiaan ja kaada marinadi kaalien päälle. Sekoita ja anna marinoitua vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Marinoitu parsakaali sopii esimerkiksi paistetun kalan kanssa. Jos kiehautat parsakaalia vain vähän sopii se marinoituna erinomaisesti myös salaatin joukkoon.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet