Sök efter recept

Marinoidut herkkusienet

Marinoidut herkkusienet
Portioner
Ohje
  • 400 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • 1 pieni, keitetty porkkana
  • 0.75 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1.5 rkl hienonnettua timjamia
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • Halkaise herkkusienet. Jos haluat, että sienissä säilyy väri hyvin, voit kiehauttaa sienet nopeasti vedessä, valuttaa ja jäähdyttää.
  • Kuori ja leikkaa keitetty porkkana tulitikunpään kokoisiksi kuutioiksi.
  • Siirrä herkkusienet kulhoon ja sekoita joukkoon muut aineet. Anna vetäytyä ainakin 10 minuuttia jääkaapissa ennen tarjoamista.
  • Tarjoa marinoidut herkkusienet lämpimän ruoan lisäkkeenä tai noutopöydän herkkuna.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kylmät lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Sienet, Vegetaariset ohjeet