Lämmin kasvischutney
Portioner
Ohje
- 0.1 kg rypsiöljy
- 1.2 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 1.2 kg omena, kuutio, pakaste
- 0.1 kg fariinisoker
- 1 kg vesi
- 0.01 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l,
- 0.2 kg hunaja-omenaviinietikka
- 0.015 kg suola
- 0.002 kg mustapippuri, rouhe
- 0.002 kg inkivääri, jauhe
- 1.2 kg porkkana, mini
Kuullota sipulit öljyssä, lisää jäiset omenat sekä fariinisokeri. Anna hautua jonkin aikaa.
Lisää neste ja mausteet. Anna hautua kannen alla, kunnes seos on soseutunut.
Lisää pikkuporkkanat ja kypsennä.
Tarjoa esimerkiksi broilerleikkeiden ja perunoiden lisäkkeenä.
Luokka:
Hedelmät, Juurekset, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Salsat, tahnat ja vastaavat, Sipulit, Vegetaariset ohjeet