Sök efter recept

Kukkakaalipaistos itämaiseen tapaan

Portioner
Ohje
  • 700 g kukkakaalia
  • vettä keittämiseen
  • 3 dl kookosmaitoa
  • 3 munaa
  • 5 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • muutama kierros mustapippuria myllystä
  • 1 rkl hienonnettua korianteria, kirveliä tai persiljaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • Paloittele kukkaalit. Käytä hyväksi myös kantaosat.
  • Levitä laakeahkoon voideltuun vuokaanpaloitellut kukkakaalit. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon kookosmaito, maito, suola, mustapippuri sekä tuore hienonnettu yrttisilppu. Kaada seos vuokaan.
  • Ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä paistosta 200 asteessa uunin keskiritilällä 35 – 40 minuuttia.

Vinkki:
Voit maustaa paistoksen lisäksi garam masalalla tai chilillä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat