Sök efter recept

Kookoskasvikset

Portioner
Ohje
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 suuri sipuli
  • pala palsternakkaa
  • 0.5 kesäkurpitsaa
  • 2 paprikaa
  • 1 tl öljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1.5 dl kookosmaitoa
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • Kuori valkosipulinkynnet, sipuli ja palsternakka. Hienonna sipulit, suikaloi palsternakka ja lohko kesäkurpitsa. Halkaise paprikat ja poista siemenkodat. Lohko paprikat.
  • Kuumenna öljy kasarissa. Lisää sipulit ja palsternakka. Kypsennä viitisen minuuttia. Lisää kesäkurpitsa ja paprikat.
  • Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla viisi minuuttia mahdollisimman vähän sekoittaen. Lisää mausteet ja kookosmaito.
  • Keitä ilman kantta, kunnes maito on lähes kokonaan haihtunut. Ripottele päälle kookoshiutaleet.
  • Tarjoa esimerkiksi kalan lisäkkeenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lämpimät lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät