Kolmen kaalin kukko
Portioner
Ohje
- 1.2 kg kukkakaali, pakaste
- 1.2 kg parsakaali, pakaste
- 1.2 kg ruusukaali, pakaste
- 1 kg vesi
- 0.1 kg kastiketiiviste, vaalea
- 0.2 kg tuorejuusto, ruohosipuli, 13 %
- 0.004 kg yrttisekoitus, suolaton
- 0.002 kg valkopippuri, jauhe
- 1.44 kg ruisperunataikina
Lado jäiset kaalit 1/2 GN-vuoan pohjalle / 15 annosta.
Sekoita kastikeaines kylmään veteen, kiehauta.
Lisää tuorejuusto ja mausteet. Kaada kastike kaalien päälle.
Peitä kaalit taikinalevyllä, pistele pinta. Paista 170 asteessa n. 25 minuuttia.
Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden ja kastikkeen lisäkkeenä.
Luokka:
Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat