Kevätsipuli-keltajuurisalaatti
Portioner
Ohje
- 100 g keltajuurta
- 5 kevätsipulia
- 1 punainen chili
- 3 oksaa persiljaa
- 2 limettiä
- 2 rkl rypsiöljyä
- suolaa
- valko- tai mustapippuria
- Keitä keltajuuret kuorineen. Anna jäähtyä, kuori ja kuutioi.
- Hienonna kevätsipulit, chili, josta on siemenet poistettu, sekä persilja.
- Kuori limetit tai sitruuna ja leikkaa kalvottomiksi lohkoiksi. Pilko hedelmänliha.
- Sekoita raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile lihapullien, kinkun, riistan tai kalan kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät