Sök efter recept

Kevätsipuli-keltajuurisalaatti

Kevätsipuli-keltajuurisalaatti
Portioner
Ohje
  • 100 g keltajuurta
  • 5 kevätsipulia
  • 1 punainen chili
  • 3 oksaa persiljaa
  • 2 limettiä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • valko- tai mustapippuria
  • Keitä keltajuuret kuorineen. Anna jäähtyä, kuori ja kuutioi.
  • Hienonna kevätsipulit, chili, josta on siemenet poistettu, sekä persilja.
  • Kuori limetit tai sitruuna ja leikkaa kalvottomiksi lohkoiksi. Pilko hedelmänliha.
  • Sekoita raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoile lihapullien, kinkun, riistan tai kalan kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät