Sök efter recept

Kesäkurpitsa-puolukkakakku

Portioner
Ohje
  • 0.12 kg ohrakas
  • 0.45 kg vehnäjauho
  • 0.3 kg sokeri
  • 0.25 kg fariinisokeri
  • 0.01 kg leivinjauhe
  • 0.04 kg vaniljasokeri
  • 0.4 kg margariini, laktoositon, 60 %
  • 0.5 kg kananmunamassa
  • 0.04 kg minttu, pilkottu, tuore
  • 0.4 kg puolukka, tuore tai pakaste
  • 0.4 kg kesäkurpitsa, raaste, tuore
  • 0.8 kg tuorejuusto, maustamaton, kevyt, 13 %
  • 0.2 kg sokeri
  • 0.2 kg sokeri
  • 0.04 kg vaniljasokeri
  • 0.2 kg puolukka, tuore tai pakaste

Voitele ja korppujauhota GN-vuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää sulatettu rasva, kananmunamassa, minttu, puolukka ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa. Sekoita.
Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista yhdistelmäuunissa 16 anteessa noin 45 minuuttia. Kokeile kypsyys.
Kumoa hiukan jäähtynyt kakku tarjoiluvadille.

Kuorrutus:
Vatkaa tuorejuusto ja sokerit kuohkeaksi. Levitä seos jäähtyneen kakun päälle. Koristele puolukoilla.

Luokka:

Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Marjat, Vihanneshedelmät, Yrtit