Sök efter recept

Kesäkurpitsa-paprikavokki

Portioner
Ohje
  • 2 kesäkurpitsa
  • 2 paprikaa
  • 3 vartta lehtiselleriä
  • 1 purjo
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • mustapippurirouhetta
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1 rkl sitruuna- tai limettimehua
  • 0.5 dl hienonnettua, tuoretta korianteria
  • Huuhtele kasvikset. Halkaise kesäkurpitsat ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele paprikat ja leikkaa suikaleiksi. Viipaloi lehtiselleri ja halkaistu, huuhdottu purjo. Hienonna valkosipuli.
  • Kuumenna öljytilkka vokki- tai muurinpohjapannulla. Kuullota kasvikset ja inkivääriraaste.
  • Mausta ja tarkista maku.
  • Tarjoa esimerkiksi broileriruoan lämpimänä kasvislisäkkeenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti