Kasvis-rieskarullat
Portioner
Ohje
- 2 kpl paprikaa kuutioituna
- 2 kpl pientä porkkanaa suikaloituna
- 0.5 dl hienonnettua, tuoretta basilikaa
- 200 g valutettua kurpitsapikkelssiä
- 30 g pinjansiemeniä
- 200 g kevyttä tuorejuustoa
- suolaa
- mustapippuria
- 3 kpl ohutta rieskalevyä
- 1 ruukku(a) rucolaa
- Sekoita keskenään paprika, porkkana, basilika, pikkelssi ja pinjansiemenet.
- Mausta tuorejuusto suolalla ja pippurilla.
- Levitä tuorejuusto rieskalevyille tasaisesti.
- Jaa kasvissekoitus tuorejuuston päälle ja lisää rucola.
- Kääri rieskat rullalle niin, että täyte jää keskelle.
- Leikkaa annospaloiksi.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Kylmät lisäkeruoat, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti