Sök efter recept

Kasvis-rieskarullat

Kasvis-rieskarullat
Portioner
Ohje
  • 2 kpl paprikaa kuutioituna
  • 2 kpl pientä porkkanaa suikaloituna
  • 0.5 dl hienonnettua, tuoretta basilikaa
  • 200 g valutettua kurpitsapikkelssiä
  • 30 g pinjansiemeniä
  • 200 g kevyttä tuorejuustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3 kpl ohutta rieskalevyä
  • 1 ruukku(a) rucolaa
  • Sekoita keskenään paprika, porkkana, basilika, pikkelssi ja pinjansiemenet.
  • Mausta tuorejuusto suolalla ja pippurilla.
  • Levitä tuorejuusto rieskalevyille tasaisesti.
  • Jaa kasvissekoitus tuorejuuston päälle ja lisää rucola.
  • Kääri rieskat rullalle niin, että täyte jää keskelle.
  • Leikkaa annospaloiksi.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kylmät lisäkeruoat, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti