Kasvis-kalapaketit
Portioner
Ohje
- 1 nippu(a) varhaisporkkanoita
- 1 nippu(a) uutta sipulia
- 1 kirjolohifilee tai muuta fileoitua kalaa (à 500g)
- mustapippuria
- hiven suolaa
- 2 dl valkosipuli- tai yrittituorejuustoa
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- Leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Halkaise sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa nahaton kirjolohi paloiksi tai paksuhkoiksi suikaleiksi.
- Levitä työpöydälle neljä nelikulmaista foliopalaa ja sipaise niille vähän öljyä.
- Jaa ensin folioille porkkanasuikaleet ja kirjolohi. Ripottele kalan päälle pippuria ja suolaa. Lisää sipuliviipaleet ja lopuksi nokare tuorejuustoa sekä tilliä ja persiljaa. Ota folion kulmista kiinni ja ummista foliopalat tiiviisti paketeiksi.
- Kypsennä grillissä, 250-asteisessa uunissa tai vaikka saunan hiilloksella 10 – 15 minuuttia. Anna lämmön tasaantua noin 5 minuuttia ennen kuumien pakettien avaamista.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka: