Kasvis-broilerinyytit
Portioner
Ohje
- 200 g parsakaalin nuppuja
- 400 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
- 200 g kasvissuikaleita
- 100 g sinihomejuustoa
- 100 g sulatejuustoa
- 200 g päärynä-, ananas- tai persikkasäilykettä
- Paloittele parsakaali pieniksi paloiksi. Laita neljälle foliopalalle kaikkia aineita tasaisesti kerroksittain ja sulje nyytit huolellisesti.
- Pane nyytit grilliritilän päälle tai uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä 20 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi uuniperunoiden ja ruohosipulilla maustetun kermaviilikastikkeen kera.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät