Sök efter recept

Kala-kasvisnyytit

Portioner
Ohje
  • 400 g silakka- tai muita kalafileitä
  • 2 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • tilliä, basilikaa tai timjamia, muutama oksa per nyytti
  • 100 g maustettua tuorejuustoa
  • 1 rkl hunajaa
  • mustapippuria myllystä
  • Paloittele kalafileet annospaloiksi. Suikaloi kasvikset.
  • Jaa kasvikset ja kalapalat kerroksittain neljälle alumiinifolioarkille. Ripottele kaloille hieman suolaa ja sitruunamehua. Lisää hienonnetut yrtit.
  • Notkista hunaja esimerkiksi mikroaaltouunissa ja yhdistä tuorejuustoon. Lusikoi seos kalojen ja kasvisten päälle, lisää pippuria myllystä ja ummista foliot nyyteiksi.
  • Kypsennä grillissä tai 200-asteisessa uunissa noin 20 – 30 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kala ja äyriäiset, Sienet, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat