Kala-kasvisnyytit
Portioner
Ohje
- 400 g silakka- tai muita kalafileitä
- 2 porkkanaa
- 2 sipulia
- 200 g tuoreita herkkusieniä
- 0.5 tl suolaa
- 1 rkl sitruunan mehua
- tilliä, basilikaa tai timjamia, muutama oksa per nyytti
- 100 g maustettua tuorejuustoa
- 1 rkl hunajaa
- mustapippuria myllystä
- Paloittele kalafileet annospaloiksi. Suikaloi kasvikset.
- Jaa kasvikset ja kalapalat kerroksittain neljälle alumiinifolioarkille. Ripottele kaloille hieman suolaa ja sitruunamehua. Lisää hienonnetut yrtit.
- Notkista hunaja esimerkiksi mikroaaltouunissa ja yhdistä tuorejuustoon. Lusikoi seos kalojen ja kasvisten päälle, lisää pippuria myllystä ja ummista foliot nyyteiksi.
- Kypsennä grillissä tai 200-asteisessa uunissa noin 20 – 30 minuuttia.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Kala ja äyriäiset, Sienet, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat