Sök efter recept

Juustoinen parsakaalikeitto

Juustoinen parsakaalikeitto
Portioner
Ohje
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio tai kasvisfondia
  • 4 perunaa
  • 1 sipuli
  • 3 parsakaalia
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 valkosipulin kynttä
  • 100 g (viherpippuri)sulatejuustoa
  • 1 dl (kuivattuja suppilovahveroita)
  • lehtipersiljaa
  • Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli. Leikkaa parsakaali sopiviksi nupuiksi ja paprikat suikaleiksi. Lisää perunat ja sipulikuutiot ja kiehuvaan kasvisliemeen.
  • Jos haluat lisätä keittoon suppilovahveroita, lisää liotetut suppilovahverot tässä vaiheessa.
  • Anna kiehua noin 12 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, sulatejuusto, parsakaalinnuput ja paprikasuikaleet. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.
  • Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja koristele lehtipersiljalla.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kaalit, Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Vihanneshedelmät