Italialainen munakas
Portioner
Ohje
- 5.1 kg kananmunamassa
- 6 kg maito, kevyt, 1,5 %
- 0.04 kg suola
- 0.005 kg valkopippuri, jauhe
- 1.8 kg kesäkurpitsa, kuutio (3x3 cm), tuore
- 1.5 kg sipuli, lohko, tuore
- 1 kg siitakesieni, lohko, tuore
- 0.3 kg pestokastike
- 0.004 kg oregano, kuivattu
- 0.003 kg salvia, kuivattu
- 0.04 kg yrttisuola
- 1.5 kg tomaatti, lohko, tuore
Voitele GN-vuoat. Sekoita kurpitsat, sipulit, seinet, pesto ja mausteet. Annostele kasvikset vuokiin.
Kypsennä 200 asteessa n. 15 minuuttia.
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti.
Lisää tomaattilohkot munakkaiden päälle ja kuumenna hetki.
Vinkki: Voit tarjota munakkaan kanssa paahdettuja leipäkuutioita ja vihersalaattia.
Luokka:
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sienet, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät