Sök efter recept

Hillottu kurpitsa

Portioner
Ohje
  • 1.3 kg kurpitsakuutioita
  • 2 dl väkiviinaetikkaa
  • 3 dl vettä
  • 950 g sokeria
  • 2 isoa palaa kuivattua inkivääriä
  • Keitä etikasta, vedestä, sokerista ja inkivääristä liemi. Sekoita silloin tällöin. Kypsennä kurpitsankuutiot etikka-sokeriliemessä. Kurpitsan pitää muuttua läpikuultavaksi, mutta se ei saa soseutua.
  • Nosta kurpitsakuutiot lämpimiin, puhtaisiin lasitölkkeihin. Keitä lientä kokoon 10 minuuttia. Kaada liemi kurpitsapalojen päälle, sulje tölkit. Säilytä kylmässä.
  • Tarjoiluvalmista heti.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät