Sök efter recept

Herkullinen kasvisvokki

Herkullinen kasvisvokki
Portioner
Ohje
  • 300 g vihreää papua
  • 3 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 2 keltaista paprikaa
  • 500 g parsakaalia
  • 150 g herkkusientä
  • 2 tl öljyä
  • 1 dl makeaa chilikastiketta
  • 3 rkl soijakastiketta
  • Pese ja kuori kasvikset ja leikkaa tikkumaisiksi suikaleiksi.
  • Esikeitä papuja noin 5 minuuttia. Kuumenna öljy ja lisää kasvikset pienissä erissä kypsymisjärjestyksessä, lopuksi esikeitetyt ja pilkotut pavut. Älä kypsennä liian kauan – vokkiruoassa kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
  • Kun kaikki kasvikset ovat pannulla, sekoita joukkoon chili- ja soijakastikkeet. Kuumenna vielä puolisen minuuttia. Tarkista maku.
  • Tarjoa kasvisvokki sellaisenaan tai keitetyn riisin kanssa.

Vinkki:
Voit lisätä joukkoon myös kypsiä broilersuikaleita tai katkarapuja.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Palkokasvit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sienet, Vihanneshedelmät