Hedelmäinen ravunpyrstöcocktail
Portioner
Ohje
- 1 kpl kurkku
- 1 kpl mango
- 2 kpl tomaattia
- 2 kpl avokadoa
- 200 g ravunpyrstöjä, pakastettuja
- 0.5 dl hienonnettua tuoretta korianteria
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 tl makeaa chilikastiketta
- 3 rkl öljyä
- ripaus suolaa
- Kuutioi kurkku. Halkaise mango pituussuunnassa kolmeen osaan niin, että kivi jää keskimmäiseen lohkoon. Poista kivi. Vedä hedelmänlihaan kuoreen saakka osuvat viillot 1 cm välein ensin pituussuunnassa ja sen jälkeen vaakasuunnassa. Käännä kuori kuperaksi ja irrota kuutiot kuoresta veitsellä.
- Kuutioi tomaatit. Halkaise avokadot, poista siemenet ja kuutioi hedelmänliha.
- Sulata ja valuta ravunpyrstöt. Sekoita raaka-aineet keskenään.
- Sekoita kastike ja lisää salaatin joukkoon.
- Tarjoa rapucocktail vadilta tai annosmaljoista.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Hedelmät, Kala ja äyriäiset, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät