Hapankorppukuorrutettu punajuurivuoka
Portioner
Ohje
- 2 kg punajuuri, suikale, pakaste
- 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 0.001 kg persilja, kuivattu
- 0.001 kg meirami, kuivattu
- 1 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
- 0.08 kg maissitärkkelys
- 0.4 kg sinihomejuusto, muru, 17 %
- 0.25 kg hapankorppu, muru
Laita maustettu punajuuri-sipuliseos GN-vuokaan.
Sekoita ruokakerma ja tärkkelys, kaada vuokaan.
Ripottele päälle sinihomejuusto ja viimeisenä hienonnettu hapankorppu. Paista 170 asteessa n. 35 minuuttia.
Tarjoa esim. kalaruoan kanssa.
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat