Broilerivokki
Portioner
Ohje
- 400 g marinoituja broilerisuikaleita
- 200 g tuoreita, ohuita porkkana-, lanttu-, kaali- ja punasipulisuikaleita
- 1 rkl rypsiöljyä kuullottamiseen
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 dl kana-, kasvis- tai yrttilientä
- 200 g herkku- tai siitakesieniä viipaleina
- 0.5 tl inkivääriä
- 0.5 tl currya
- tuoreita yrttejä
- Kuullota hienonnettu valkosipuli pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista ne. Lisää vihannekset ja sienet ja paista viitisen minuuttia. Lisää kanaliemi ja mausteet. Hauduta hetki, kunnes vihannekset ovat rapean kypsiä.
- Tarkista maku.
- Tarjoa esim. keitettyjen tattari- tai ohrasuurimoiden ja salaatin kera.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sienet