Sök efter recept

Broilerivokki

Portioner
Ohje
  • 400 g marinoituja broilerisuikaleita
  • 200 g tuoreita, ohuita porkkana-, lanttu-, kaali- ja punasipulisuikaleita
  • 1 rkl rypsiöljyä kuullottamiseen
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 dl kana-, kasvis- tai yrttilientä
  • 200 g herkku- tai siitakesieniä viipaleina
  • 0.5 tl inkivääriä
  • 0.5 tl currya
  • tuoreita yrttejä
  • Kuullota hienonnettu valkosipuli pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista ne. Lisää vihannekset ja sienet ja paista viitisen minuuttia. Lisää kanaliemi ja mausteet. Hauduta hetki, kunnes vihannekset ovat rapean kypsiä.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa esim. keitettyjen tattari- tai ohrasuurimoiden ja salaatin kera.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sienet