Hae reseptiä

Vihreä perunapannu

Vihreä perunapannu
Annosmäärä
Ohje
  • 12 keitettyä (varhais)perunaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 100 g rucolaa
  • 0.5 tl rouhittua pippuriseosta
  • 0.5 tl suolaa
  • 100 g vuohenjuustoa tai fetaa
  • öljyä paistamiseen
  • Puolita tai lohko perunat.
  • Suikaloi sipulit (ja silppua sipulinvarret) ja valkosipulinkynnet.
  • Suikaloi pinaatinlehdet, rucola ja mangoldi, jos käytät sitä.
  • Kuumenna öljy pannussa ja ruskista perunat ja sipulit kevyesti.
  • Kääntele sekaan vihersilppu ja paista minuutin verran.
  • Mausta pippurilla ja suolalla.
  • Murustele vuohenjuusto perunoille ja sekoita kahdella lastalla nostellen.
  • Tarjoa heti esimerkiksi savukalan tai makkaran seuraksi.

Vinkki:
Jos kaipaat ruokaan voimakkaampaa makua, silppua perunoiden sekaan tuoretta chiliä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Salaatit, Sipulit