Hae reseptiä

Välimeren kasvisruukku

Annosmäärä
Ohje
  • 2 kg porkkana, viipale, tuore
  • 1 kg palsternakka, viipale, tuore
  • 2 kg munakoiso, viipale, tuore
  • 2 kg kesäkurpitsa, viipale, tuore
  • 0.5 kg punasipuli, viipale, tuore
  • 0.5 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 1 kg tomaatti, viipale, tuore
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.8 kg oliivi, musta, viipale
  • 1.5 kg vesi
  • 0.15 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.004 kg valkopippuri, jauhettu
  • 0.004 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.04 kg paprikajauhe
  • 0.01 kg basilika, kuivattu
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.1 kg persilja, pilkottu, tuore

Viipaloi porkkana, palsternakka, munakoiso, kesäkurpitsa, punasipuli ja purjo 4 mm:n terällä. Viipaloi tomaatit.
Tasaa porkkana- ja palsternakkaviipaleet kahteen 1/1-100 GN-vuokaan, sekoita joukkoon öljyä 1 dl / vuoka, ja käytä höyryuunissa n. 3 minuuttia. Lado loput kasvikset kerroksittain tasan molempiin vuokiin, tomaattiviipaleet päällimmäisiksi.

Sekoita kuumaan veteen kasvisliemijauhe, valkopippuri, valkosipuli, paprikajauhe, basilika ja timjami.Tasaa mausteliemi vuokiin, noin 0,8 l / vuoka.
Hauduta ruukkua n. 35 minuuttia kiertoilmauunissa 160 asteessa.

Ripottele persiljasilppua valmiin ruoan päälle.

Vinkki: Tarjoa keitetyn perunan tai täysjyväriisin kanssa.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Lisäkeruoat, Sydänmerkki-ateriat, Vihanneshedelmät