Hae reseptiä

Turkkilainen aprikoosibroileri

Annosmäärä
Ohje
  • 150 g kuivattuja aprikooseja
  • 3 dl vettä
  • 2 sipulia
  • 4 broilerin rintaleikettä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl inkivääriraastetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl cayennenpippuria
  • 2 tl viherpippuria
  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 1 kanaliemikuutio
  • hienonnettua persiljaa
  • Huuhtele ja liota kuivattuja aprikooseja mieluiten yön yli tai käytä tölkkiaprikooseja.
  • Hienonna sipulit ja aprikoosit.
  • Kiehauta mausteita ja sipulikuutioita öljytilkassa pari minuuttia ja lisää broilerin rintaleikkeet. Ruskista liha kauniin ruskeaksi kauttaaltaan.
  • Lisää joukkoon paloitellut aprikoosit. Hauduta vielä 10 minuuttia ja suurusta aprikoosiliemeen tai veteen sekoitetulla maissijauholla. Lisää kanaliemikuutio tai kanafondia. Keitä muutama minuutti.
  • Ripota pinnalle persiljaa ja tarjoa ruoka keitetyn riisin kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Broileri ja kalkkuna, Hedelmät, Kastikkeet ja marinadit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit