Hae reseptiä

Tomaatti-tillikastike

Annosmäärä
Ohje
  • 6 tomaattia
  • pala purjoa, vihersipulia tai sipulinvarsia
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 tl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 0.5 dl hienonnettua tilliä
  • Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja siitä edelleen kuutioiksi. Halkaise purjo ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Hauduta tomaatteja ja purjoa pannulla tilkassa öljyä koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia. Mausta kastike ja lisää tillisilppu.
  • Tarjoa kastike esim. paistettujen kalapalojen kanssa. Lisäksi voit tarjota keitettyjä perunoita.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kastikkeet ja marinadit, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät