Hae reseptiä

Siitakesieni-linssisalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 50 g cashewpähkinöitä
  • 2 dl mustia (beluga) tai vihreitä linssejä
  • 200 g siitakesieniä
  • 1 keskikokoinen keltasipuli
  • 1 ruukku(a) tuoretta korianteria
  • 2 ruukku(a) rucolaa
  • öljyä paistamiseen
Kastike
  • 3 rkl balsamietikkaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 tl fariinisokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • Paahda pähkinät kuivalla pannulla kauniin kullanruskeiksi ja nosta sivuun.
  • Kuullota puolitetut sienet ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla.
  • Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  • Yhdistä linssit, sieni-sipuliseos, hienonnettu korianteri ja keskenään sekoitetut kastikeainekset.
  • Anna salaatin maustua viileässä puolisen tuntia.
  • Nostele rucola salaattiin juuri ennen tarjoilua ja viimeistele pinta paahdetuilla cashewpähkinöillä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Palkokasvit, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Sienet, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti