Hae reseptiä

Siideriomenat

Annosmäärä
Ohje
  • 4 hapanta omenaa
  • 1.5 dl omenasiideriä
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 0.5 dl mantelilastuja
  • Kuori omenat, poista siemenkota ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet laakeaan uunivuokaan.
  • Kaada vuokaan siideri ja ripottele omenoille fariinisokeri. Peitä vuoka leivinpaperilla ja paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla 20 minuuttia.
  • Anna omenoiden jäähtyä ennen tarjoamista. Paahda paistinpannulla mantelilastuja ja ripottele niitä omenoille juuri ennen tarjoamista.

Vinkki:
Juhla-aterian jälkiruoan voit viimeistellä ennen tarjoamista lorauttamalla omenoille puoli desilitraa calvadosta.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Jälkiruoat, makeiset, Vegetaariset ohjeet